Billige forbrugslån

Hvis man leder efter billige forbrugslån, er internettet det første sted man skal kigge. Her kan man finde flere internetsider, som har det ene formål at guide folk frem til det billigste og mest fordelagtige lån. Se eventuelt mere på www.mybanker.dk, som er et af de steder hvor man kan tjekke de aktuelle priser ud på banklån og kreditkort.

Det kan være meget dyrt at vælge det hurtigste og nemmest tilgængelige lån. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er noget af det første og mest vigtige man skal se på, hvis man leder efter billige forbrugslån. ÅOP samler alle udgifterne som f.eks. renter, gebyrer og startomkostninger i et tal, som er vist i procent i forhold til det samlede lån. Beløbet på lånet samt lånets løbetid skal være ens, før man kan sammenligne ÅOP.

Et dyrt forbrugslån sammenlignet med et billigt, kan betyde stor forskel i rådighedsbeløbet, som hver måned er tilbage, efter man har betalt renter og afdrag for lånet. Næsten lige så vigtigt som renterne, er den store forskel på hvornår man bliver færdig med at afbetale hele lånet.

Banken er ofte den billigste løsning, hvis man er god kunde, hvilket kan gøre at lånepriserne er lavere end hos andre låneudbydere.